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Question:
Where can I find the policy regarding the use of ESD tape on avionics gear that is removed from the aircraft?

Answer:
COMNAVAIRFORINST 4790.2B paragraph 10.21.4 directs the use of ESD tape.
[bookmark: _GoBack]Also refer to the NOTE under paragraph 10.21.4.1.7

Answered by:
Avionics Analyst, Naval Safety Center, Norfolk, VA
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